Un espai per respirar

Girona ofereix una gran varietat d’experiències i paisatges on es pot disfrutar d’unes vacances amb seguretat i qualitat.

beContent

Unes vacances en contacte amb la naturalesa i l’aire lliure no tenen preu i la província de Girona és la regió ideal per portar-les a terme. La gran majoria dels seus càmpings estan envoltats de paisatges i entorns que permeten disfrutar d’una estada en qualsevol moment de l’any. A més, els càmpings de Girona s’han adaptat a totes les garanties d’higiene i seguretat del moment per oferir qualitat i seguretat.

Al nord hi trobem un espai de gran bellesa com és el cap de Creus, on es pot disfrutar no només de la naturalesa i la seva diversitat, sinó també de la cultura i història de la zona. Seguint la costa i, després de descansar al Camping & Bungalows Salatà a Roses, ens trobem meravelles com els Aiguamolls de l’Empordà, que brinden oportunitats per veure i conèixer una gran varietat de flora i fauna a través dels seus itineraris. Passar una nit al Càmping Playa Brava o al Camping & Bungalows Interpals a Pals i començar una ruta pels camins de ronda de la Costa Brava amb el mar a un costat i la naturalesa a l’altre, no té preu. Cales carismàtiques com Illa Roja, Aiguablava o sa Tuna són algunes de les petites platges que es poden trobar al llarg d’aquesta magnífica via.

Conèixer la naturalesa a través dels esports és una gran oportunitat que ofereix la província de Girona; així, pedalejar de Girona a Sant Feliu de Guíxols per la via del carrilet o disfrutar de totes les vies verdes marcades per fer en bicicleta és possible des de càmpings gironins com el Càmping & Bungalows Valldaro, situat a Castell d’Aro.

Si es prefereix un altre tipus d’esport, la Costa Brava brinda l’oportunitat perfecta per disfrutar d’activitats d’aigua com el caiac, el pàdel surf, windsurf o l’snorkel. El Càmping Nautic Almata a Castelló d’Empúries ofereix la millor situació per disfrutar d’aquests esports tant en aigua dolça com salada.

Càmping & Bungalow Salatà a RosesCàmping & Bungalow Salatà.
Càmping & Bungalow Salatà a RosesCàmping & Bungalow Salatà.
Càmping & Bungalows ValldaroCàmping & Bungalows Valldaro.
Càmping & Bungalows ValldaroCàmping & Bungalows Valldaro.
Càmping Nautic AlmataCàmping Nautic Almata.
Càmping Nautic AlmataCàmping Nautic Almata.
Càmping & Bungalows Interpals a PalsCàmping & Bungalows Interpals.
Càmping & Bungalows Interpals a PalsCàmping & Bungalows Interpals.
Càmping Playa BravaCàmping Playa Brava.
Càmping Playa BravaCàmping Playa Brava.

Camp & Go

Adaptada als que viatgen en autocaravana

Viatjar en autocaravana permet una mobilitat i llibertat que, cada vegada, crida més l’atenció. Poder fer una ruta i descobrir tots els racons insòlits d’una regió, és fascintant i, a més, Girona és la província perfecta per meravellar-se de paisatges, històries i cultura. Però després d’un dia de ruta no és agradable haver de buscar un lloc on poder descansar, sense seguretat ni serveis.

Des dels Càmpings de Girona es comença a fer visible una tarifa especial. Aquesta és ideal per a aquells que busquen passar només la nit en un càmping i, així, carregar piles per a l’endemà. Amb Camp & Go es pot disfrutar d’estades nocturnes (arribades a partir de les 19.00h i sortides abans de les 10.00 h) en parcel·les equipades per a autocaravanes amb un preu reduït.

No hi ha cap dubte que la seguretat és un aspecte molt important en els viatges i els càmpings gironins ofereixen aquesta tranquil·litat per permetre una vetllada ideal.

Es la tarifa que més s’adapta als que decideixen viatjar fent ruta i volen descansar en un càmping amb seguretat i tranquil·litat